Test.al


Test.al

Test.al është një mjet që ju ofrohet falas SEO që do t'ju ndihmojë të analizoni faqen tuaj të internetit "← Kliko per përditesim

Analiza e përmbajtjes

Analiza e përmbajtjes Shikoni një analizë të përmbajtjes. Kontrolloni raportin tuaj tekst / html, titujt etj.

Meta Tags

Meta Tags Merrni listën e plotë të meta-tag nga faqja e internetit. Shiko titullin e faqes, fjalëkalimet, pronat dhe më shumë.

Link Extractor

Link Extractor Ekstraktoni lidhjet nga faqja juaj me anchor, url dhe gjeni përqindjen e lidhjeve të brendshme dhe të jashtme.

Testi i shpejtësisë

Testi i shpejtësisë Shpejtoni kohën e ngarkimit të faqes tuaj të internetit duke gjetur pjesët më të ngadalta të faqes.

Merr këshilla

Merr këshilla Sistemi automatikisht ju tregon dobësi dhe ju jep këshilla.

Rishikim i website

Rishikim i website Merrni një pasqyrë të plotë të faqes së internetit absolutisht falas.

Komentet e fundit